Serviceverkstad

 

Antalet anslutna MRF-serviceverkstäder är idag strax över 1 300 stycken. Dessa verkstäder kan utföra service (s k 1 000-milaservice), alla typer av reparationer som exempelvis motorer, växellådor, däck, luftkonditioneringar, bromsar och många kan också reparera eller byta vindruta på er bil. Plåtreparationer och lackskador tas om hand av andra MRF plåt- och/eller lackverkstäder.

Sök serviceverkstad

Inför verkstadsbesöket

 

Vi på MRF anser att det är alla kunder rättighet att få en seriös och trevlig upplevelse när de ska köpa verkstadstjänster. Tyvärr finns det alldeles för många exempel på att verkstadsbesöket blev en dyr och kostsam plåga där kunden känner sig lurad eller missledd av verkstaden.

 

Varför blir det så? Svaret är att verkstadsbesöket är för många en svår process med många fallgropar. Det är ofta ett mycket viktigt köp för den enskilde som omfattar en hel del pengar och där det gäller att veta vilka rättigheter och skyldigheter man har som kund och vilka krav man kan ställa på verkstaden.

Det är därför vi på MRF finns och MRF-märket är en symbol för kvalitet och någon att lita på. Vi tycker att du som köpare av verkstadstjänster alltid ska vända dig till en MRF-ansluten bilverkstad när du ska reparera eller serva din bil. På så sätt får du garantier och trygghet.